top of page

VEELGESTELDE VRAGEN

WORDEN ER EXTRA KOSTEN GEREKEND VOOR VOEDINGSADVIES?

Het voedingsadvies zit standaard inbegrepen bij de pakketten met personal training en personal coaching. Wil je los voedingsadvies, dan kan dat tegen een eenmalig bedrag. Hierbij kijken we samen naar wat voor jou haalbaar en geschikt is.

IK HEB EEN BLESSURE, KAN IK WEL TRAINEN?

Dit is natuurlijk afhankelijk van je soort blessure en de tijd die je hebt genomen om te genezen. In de opvolging van je traject bij de fysiotherapeut kan je bij mij terecht voor persoonlijke begeleiding. Wil je meedoen aan de groepslessen? Dan moet de blessure volledig genezen zijn en heb je hier tijdens bewegen geen last meer van.

WAARIN VERSCHIL JE VAN EEN GEWONE GYMTRAINER?

Ik werk puur op persoonlijke basis, aan de hand van jouw kunnen en doelen krijg je een schema voor jou. Door alle verschillende opleidingen en scholingen die ik gevolgd heb, zorg ik dat mijn kennis up to date blijft. Daardoor kan ik jou op de best mogelijke, meest onderbouwde manier begeleiden. Daarbij maak ik niet alleen je trainingen, ik coach je ook in je voedingspatroon en op je mindset.

ALS IK NIET KAN, BEN IK DE LES DAN KWIJT?

Lees hiervoor even de algemene voorwaarden. Annuleer je de training 24 uur op voorhand, dan kan je hem op een ander moment inhalen. Annuleer je minder dan 24 uur van te voren, is het afhankelijk van de situatie of je de les kwijt bent. Door onvoorziene omstandigheden zal u de training niet kwijt zijn.

KAN IK IEMAND EEN CADEAUBON GEVEN?

Absoluut! Neem hier voor even contact met me op en ik maak er een feestelijk cadeautje van om te geven. Het bedrag hiervan mag je zelf kiezen en dient overgemaakt te worden voordat je het cadeautje ontvangt.

WELKE SOORTEN FITNESSAPPARATUUR RAAD JE AAN VOOR THUIS?

Afhankelijk van je beginpunt kan je vaak met een set verstelbare dumbbells en een set elastieken al veel verschillende oefeningen doen. De zwaardere gewichten zijn niet goedkoop en zou ik persoonlijk voor thuis ook niet aanraden.

Veelgestelde vragen: Veelgestelde vragen
bottom of page